Festivalkyrkan – Pannkakskyrkan på Beachhandbollfestivalen

Den här veckan kommer REACH, eller Pannkakskyrkan som vi känner dem, till Åhus. Vi är glada att välkomna dem till kyrkan klockan 17 idag den 16 juli. De är här hela veckan och är med oss och välsignar och sprider glädje i Åhus. På onsdag den 18/7 är det Grillkväll och Lovsångsgudstjänst. Ta med det du vill grilla. Vi börjar grilla kl 17 och Lovsångsgudstjänsten börjar klockan 19. På torsdag den 19/7 reser vi Festivalkyrkans tält kl 18, nära Bistron och Badhotellet, på samma plats som förra året.
Alla är välkomna att vara med och be för veckan, komma och vara med oss i tältet, baka en kaka. De som vill bjuda gänget på middag en kväll kan kontakta Britt. (0704 978705) För den som vill vara med och nattvandra samlas vi vid Festivalkyrkan klockan 21.00 fredagen 20/7 och lördagen 21/7 för genomgång tillsammans med Vakna Vuxna, fältarna, fritidspersonal m fl.
Välkomna att vara med på det du kan och vill!! Vi ser fram mot en spännande vecka ☀️🙏🏽!