Kontakt

Kontakt information
Du är alltid välkommen till Åhus Frikyrka!

Adress & Vägbeskrivning
Adressen är Yngsjövägen 11, 296 35 Åhus.
Kyrkan ligger i området Transval. Det finns ingen infart från Yngsjövägen (väg 118), så kommer du med bil måste du svänga av Yngsjövägen mot Äspet och sedan ta första gatan, Niklasgatan, åt höger. Efter ca 200 m tar du höger igen in på Möllegatan. Där finns också en skylt med texten Åhus Frikyrka. Efter ca 100 m är du framme vid kyrkan som ligger på höger sida.

Kontakt
Tfn. 044-24 26 26
e-post: info@ahusfrikyrka.se

Pastor:
Vakant för närvarande.
Ordförande:
Måns Hansson      Tfn. 0700 887636 e-post: ordforande@ahusfrikyrka.se

Samtal med diakon

Alla behöver någon att samtala med ibland. Vill du ha kontakt med diakon för samtal och stöd kan du ringa till kyrkan, 044-242626, och lämna namn och telefonnummer, eller skicka ett e-post, så kommer du att bli kontaktad. Telefonsvararen lyssnas av regelbundet.

Förbön

Vi tror att bön kan förändra förutsättningar i livet och vill du att någon ska be för dig eller något annat som berör ditt liv så skicka ett e-post eller ring till kyrkan. Ditt böneämne kommer att behandlas konfidentiellt.

Bankgiro

Vill du stödja vår verksamhet, sätt in en gåva på bg. 5500-5839

Swish

Nu kan du också ”swisha” din gåva till församlingen. Numret är: 123 223 31 53

2 thoughts on “Kontakt

  1. Syskon, jag behöver Er hjälp i förbön. Min arbetsplats omstrukturerar och jag o mina kollegor blir arbetslösa. Lägger allt i Guds händer men mår så otroligt dåligt i den här situationen. Bed för mig att jag ”håller ihop” och att vår Herre snabbt leder mig till ett nytt jobb. Tacksam för Er hjälp!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *