Festivalkyrkan

Festivalkyrkan.

Festivalkyrkan startades 2006 av Åhus Frikyrka utifrån ett behov av vuxen närvaro nattetid de sista nätterna på Åhus Beachhandboll.
Nu har vi tillsammans med Platsorganisation Åhus utvecklat konceptet och finns med på olika event och aktiviteter under sommaren.
Ofta utgår vi från ett ”Festivaltält” där det finns möjlighet att prata lite om livet eller om tro och till och med möjligheten att tända ett ljus och be och eller få hjälp att be av någon annan.
Tältet är är också samlingspunkt för övriga medverkande organisationer såsom Fältassistenterna, Åhus nattvandrare & Pannkakskyrkan.
Tillsammans med dem kommer Festivalkyrkan finnas ute under natten och servera pannkakor, samtala och möta dig mitt i nattvimmlet. Välkommen!

Vill du vara med?

Har du några timmar över i sommar?

Vi är delaktiga med Festivalkyrkan genom att finnas med nattetid under olika sommarevent. Vill du vara med och vara en positiv kraft i Åhus en eller flera nätter kommande sommar så hör av dig till oss. Din uppgift blir att finnas i tältet och samtala och sälja korv, eller röra dig runt i Åhus som nattvandrare och samtala, prata & be tillsammans med ungdomar.

De krav vi ställer är att du vill gå in under Festivalkyrkans vision och helst är över 18 år. Sen vill vi helst att du har en församling som kan rekommendera dig. Men är du inte med i en kristen församling så hör av dig ändå.